tirsdag den 9. august 2011

Nyeste vattæppe fund

Efter Mia for nogle uger siden røbede hvor den skønne retro-lade imellem Nymindegab og Nr. Nebel ligger, måtte jeg da afsted, da det kun er en god halv times tid væk fra mig.
Kähler antik hedder det.

Anyway. der var mange skønne sager, men priserne var bestemt også derefter.
Og synes småske det var lidt mærkeligt at første kommentar da vi steg ud af bilen ( en veninde og jeg + vores to døtre ) var " nu holder i lige de to der i helt kort snor, ik'"
Så var linjen ligesom lagt....

Jeg kunne dog ikke dy mig, og måtte have dette skønne tæppe med hjem - passer perfekt som cover til Sofies legemadras på værelset!

Billedet er desværre lidt dårligt - det er meget klarere i farverne i virkeligheden - hvorfor jeg knuselsker det allerede!

9 kommentarer:

 1. Skønt tæppe - kan godt forstå du måtte eje det :-)

  /Linda

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er det flot, det havde jeg også købt på stedet... Tror jeg da... hvad var prisen??

  Har de mon en hjemmeside??

  SvarSlet
 3. blander mig lige..jeg turde heller ikke lade min yngste gå rundt, der var ting allevegne. Hjemmesiden hedder www.trendyenser.dk

  Jeg så også godt dit tæppe da jeg var forbi, men har noget med blå, så det blå måtte jeg eje...det kom dog først med posten en uge senere..da der ikke var pris på og manden ikke vidste hvad prisen var..jeg er SÅ glad for mit.
  KH Mia

  SvarSlet
 4. Lækkert tæppe du har fundet! Men ja, lidt mærkelig kommentar I fik...

  Kh. Tine

  SvarSlet
 5. For et kjempefint teppe!!!!!!! :D

  SvarSlet
 6. Det er rigtig fint! Det kommer helt sikkert til at skabe hygge. Og forresten lækre stoffer.

  SvarSlet
 7. Det er så fint det tæppe - kiggede på det da min veninde og jeg var der i uge 28.
  Åh ja den tone havde hun også på overfor os... Vi havde min søn på 10 år med. Ham der kigger IKKE med fingrene lød det. Godt så - jeg var lige ved at skyde igen fra hoften og dreje om på hælene, men alle de lækre, men dyre sager trak i mig!

  SvarSlet
 8. Tak for det, piger!

  Der er ingen tvivl om at det ikke er et sted små børn skal rende rundt og pille, men det er måske ikke måden at møde nye kunder på :)

  Men altså jeg fik stadig mit fine tæppe med hjem!

  Mia--> det blå du har fået er også alt alt for lækkert!

  KH Vibeke

  SvarSlet
 9. Hvor sjovt! Vibeke, det sagde manden også som det første til os, da vi var der i sommerferien og Henning var også lige ved at vende om med det samme. Det er nemlig rigtigt at børn ikke skal pille, og der var mange ting, men vi var nærmest ingen gang trådt ind i døren og Noah stod bare og gemte sig med mig i hånden :)
  vi købte ikke noget, jeg synes der var mange sjove ting, men de var lidt for dyre synes jeg også desværre. Men tæppet der, er da bare super skønt!!
  Kh Mette

  SvarSlet