fredag den 25. november 2011

Vil du hjælpe en medblogger i nød - kreaprojekter!!

Nogle af jer har måske læst med tidligere og kender til min meget kedelige situation i forhold til graviditet og diskusprolaps.

Det betyder jo desværre at ALLE mine kreaprojekter er sat fuldstændig på stand-by. Det piner mig, da jeg har flere ting til lillebror som jeg bare rigtig gerne ville have klar.

men så var det jo lige jeg tænkte at, der måske var en eller flere af jer skønne krea-kvinder derude der vil hjælpe.
jeg betaler selvfølgelig det i skal have for det - det skal også kunne betale sig for dig...


Det drejer sig om .

- Ugle-uro i hamaperla ala den Lalalil har lavet DIY på ( har spurgt Anna om hun vil lave, men hun har takket nej )
- Ammepudebetræk til ammepude med fossflakes fyld - i retro stof...
- Babytæppe ( tænker retrobørnestof foran og fleece eller flonel bagpå.. ikke patchwork her )
- Legetæppe i retro patchwork.Håber der er nogen derude der har tid og overskud til at hjælpe mig, så vores lillebror kan blive klædt på til at blive en rigtig retrobaby, som jeg har tænkt det :)

10 kommentarer:

 1. Jeg har fulgt med på din blog et stykke tid - og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at sy et legetæppe i patchwork :)
  Jeg har en eksamen den 5. december - men derefter og indtil den 21. december har jeg rigelig tid, til at kunne nå at sy et tæppe (hvis det skal være inden januar, det formoder jeg)

  Hvis du ikke får et tilbud der lokker mere, er du velkommen til at kontakte mig :)

  SvarSlet
 2. Hej søde...
  Jeg har desværre ikke sindssygt meget tid med Frida på arm - og min symaskine tid er jeg nok nødt til at hellige egne projekter da en del er julegaver..
  Men ugler kan jeg lave - hvis det bare er uglerne og i alm str. Hama.. Har nemlig lige købt flere perler hjem til egne projekter.
  Hvornår er det lillebro' melder sin ankomst? (januar ik??) For når vi har holdt barnedåb d. 8/1 kan det sagtens være jeg kan være mere behjælpelig med syede sager;)
  Kram herfra

  SvarSlet
 3. Hej igen...
  Nu har jeg lige været inde og lure på Annas uro.. Har du allerede købt sådan en ring? For ellers vil jeg forsøge at finde to (Frida skal da også ha' én når nu jeg skal i gang;)
  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Vibeke
  Har du selv stof til babytæppet?
  Kh Mia

  SvarSlet
 5. Hej sødeste ane, har intet købt, så du må meget gerne lave en til mig hvis ikke det er for meget for dig... Bare sødt af dig at du vil hjælpe, ved hvor hængt op du er.

  Hej mia,
  Har stof men kan ikke engang klippe det selv. Hvorfor??

  Hej Kristina, jeg skriver lige til dig.

  Kh Vibeke

  SvarSlet
 6. Hej igen - jeg kom da lige til at tænke på at jeg da egentlig ikke tror min mail står nogle steder på min blog eller lign. Men du kan nå mig på kristinabeeck @ gmail.com :)

  SvarSlet
 7. Jeg skal gerne sy et ammepudebetræk til dig, men har ikke så meget som 5 cm retrostof, da jeg ikke selv gør mig i det ;-)

  Men hvis du selv ligger inde med noget, så vil jeg gerne lave det ganz gratis...det er nemlig noget af det bedste, der findes ;-)

  Hvis det er, så skriv til mig på Vanflittig(a)gmail.com

  K.H June

  SvarSlet
 8. Send mig evt lige en mail om du har ønsker til farver mm..:) Så vil jeg få bestilt/købt ringe i næste uge. Hjælper gerne - bare du er okay med at kreaarbejdet går lidt sløvt herhjemme;)
  Knus Anne

  SvarSlet
 9. Hey du - kan det gøre lidt godt, hvis jeg nu fortæller, at du har vundet en give away?
  Kh C

  SvarSlet
 10. Hej - har du set min mail, jeg har sendt i mandags? :)

  SvarSlet