lørdag den 17. september 2011

Til Århusfolket - Vil du Hjælpe

Kære Århus-folk,
jeg har siden jeg så denne skønne tavle været helt forelsket i den, og den fåes desværre ikke hernede ved mig i Esbjerg.
Billedet er lånt hos søde Christina med bloggen Krudtuglens Mor ( Håber det er ok at jeg har lånt billede, Christina, ellers siger du til, og så fjerner jeg det med det samme :)
Tavlen er købt hos Colorama i Århus.
Så er det at jeg vil spørge om der er en venlig sjæl der vil smutte forbi og købe sådan en til mig og efterfølgende sende den til mig? Jeg står selvf. for alle omkostninger og den søde hjæler skal også nok blive begavet :)
6 kommentarer:

 1. Altså jeg skal en tur til Århus d. 3 oktober, så hvis du kan vente der til, og evt. ringe til butikken og be dem lægge en til side til den tid, så skal jeg nok købe den med til dig:-)

  KH Louise

  SvarSlet
 2. Hvis du skal bruge den før, kan jeg godt gå derned i løbet af næste uge - jeg bor nemlig i Århus. Du er velkommen til at sende mig en mail, hvis det er :)
  (kristinabeeck @ gmail.com)

  SvarSlet
 3. Har du set min mail, Vibeke :-)

  kram,
  Trine

  SvarSlet
 4. Det er bare HELT iorden :) tavlen er en retro af slagsen, som de har fundet og tapeseret. Så der var kun den ene :( men måske de har fundet flere siden og givet dem en make over?? Men de gør meget i at finde forskellige ting og renovere, så der er typisk kun 1 af hver fx bænk, sættekasse, børnestol osv...

  SvarSlet
 5. Hej Vibeke...:)
  Lækker tavle.. Vil du ikke sende mig en mail ang. de stoffer, du gerne ville købe af mig.;)?
  annchen.aeblekinder@gmail.com
  Ha' en dejlig dag..
  KH Anne

  SvarSlet
 6. Vibeke - vil du ikke nok være sød at svare mig....jeg har mailet dig flere gange. Jeg har fortsat ikke modtaget penge fra dig for jakken.

  Mvh
  Trine

  SvarSlet