torsdag den 27. maj 2010

Chokeret - og tager nu konsekvensen

... verden er a lave! Jeg er dybt chokeret og gårsdagens meget tarvelige, ubehagelige, krænkende og meget ærgelige hændelser her i blogland igår, hvor flere skønne kvinder har fået deres billeder og ligefrem identitet tyv-stjålet. Føj altså hvor væmmeligt!
jeg får myrekryb bar eved tanken, og forstår ikke hvorfor nogle skal ødelægge for alle os der nyder dette frirum. Jeg er helt ny her i blogland og kan kun forsøge at sætte mig ind i hvordan de piger har det, som har brugt denne platform gennem længere tid. jeg ved bare hvordan jeg ville have det, hvis det var mig denne grumhed var blevet begået imod.

tager konsekvensen af denne grimme oplevelse som virkelig har rystet mig, og vil fremover tænke meget over hvilke personlige billeder jeg lægger ud, og dem der kommer igennem min censurering vil blive mærket "tilhører månestrålensmamasita! jeg vil ike risikere at mine billeder bliver misbrugt, og at mit privatliv bliver krænket.

men bortset fra det vil jeg fortæstte som altid.
synes bare det er ærgeligt at noget har følt sig tvunget til at lukke deres blog ned, det er simpelthen så tarveligt at de skal ende med at være de store tabere i det her. men man gør hvad der er bedst for en selv og sin familie - og det er det vigtigste!


Sender mine varmeste tanker til fruens syslerier, rappedikke og hende her som det er gået ud over.

2 kommentarer:

 1. Ja det er så trist... og jeg har det ligesom dig - der kommer også navn på mine billeder fremover og man tænker sig lige en ekstra inden der kommer billeder på.
  Men dejligt du og de flest andre fortsætter med at blogge:)

  God weekend

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 2. hej Vicki,
  ja man synes jo heller ikke at de få skal ødelægge det for alle os der har gode reelle intentioner med dette sted.

  god weekend til dig også :)

  KH vibeke

  SvarSlet