lørdag den 15. maj 2010

Home Alone = loppemarked, hjemmebag og syprojekter

Manden min er i kbh for weekenden så Sofie og jeg er alene hjemme. Det betyder mor tid, og dagen idag har først og fremmest stået på loppemarked hvor jeg bl.a kom hjem med 2 skønne skønne retro knager og en lækker lille dukkeseng til Sofie.
Jeg tænker at sengen skal være postkasserød og den ene knage som skal ind på loppens værelse skal være gul!!! Mine tanker falder allerede på sengetøjet til dukkesengen - og hvilket af mine stoffer der kunne passe godt til det - valget er svært....


Dernæst har jeg lavet en stooor portion boller - har allerede konsumeret 3 stk selv, og Sofie har oss godkendt dem... Bagning er den rene meditation for mig. Nyder at stå i køkkenet og afprøve nye opskrifter på børd og andet godt.Sidst men ikke mindst har jeg fået afsluttet nogle af mine hængepartier på sy-fronten.
Dynebetrækket især er jeg meget tilfreds med, synes det er blevet SÅ fint!


5 kommentarer:

 1. Sikke et flot dynebetræk. Og velkommen til blogland.. Er også selv ny her :) Lækkert stof. Har ikke været så heldig at falde over så meget endnu, men er også vild med 70'er sengetøj. Glæder mig til at følge dig.

  SvarSlet
 2. Velkommen til blogland :)

  Jeg er også 28, mor (dog til en dreng) lærer og kreativ, så vi ligner da lidt hinanden.

  Følg min blog på http://mammamiasverden.blogspot.com/

  Mange smil fra
  Mia

  SvarSlet
 3. tak for jeres kommentarer, det er fantastisk når man er ny her i blogland :-)

  Frk. Fie Tusind tak jeg har også ledt efter stofferne i længere tid, men man er af og til heldig at falde over nogle lækkerier.. men der går også meget tid med at lede, så man skal have overskud til det lige :-)

  Mia, ja det må man da sige at vi gør. sidder midt i pædagogik skriftlig eksamen denne uge, så er ret så hængt op - geezzzz!!


  KH vibeke

  SvarSlet
 4. ÅÅh vad fint täcket är!
  Grattis till tygvinsten hos B.

  SvarSlet
 5. Vi ligner da lidt hinanden :) Er 27, mor og lærer - arbejder dog ikke som lærer :)
  Er også forholdsvis ny her i blogland, og eeelsker 70'er sengetøj :)Dit sengetøj er virkeligt fint, og den der dukkeseng er bare så super genial fordi ungerne selv kan ligge i den... den holder til ALT! Du kan se min blog her hvis du har lyst :)
  www.chokoballademusen.blogspot.com

  SvarSlet