tirsdag den 4. maj 2010

Hvorfor skal det være så hardt at gå til eksamenDisse bøger er hvad jeg sidder med næsen i konstant disse dage- ikke ligefrem noget der tiltaler min barsels-forvændte krop. 


Efter 12 mdr hjemme med familiens puttepige Sofie er det nu( næten) hverdag og de tarvelige eksamener fra sidste år, står nu og ånder mig i nakken, med ønske om at blive bestået med en 10- eller 12'er naturligvis.
Det er seje sager sku jeg da ellers lige hilse og sige... når man nu sidder hjemme omringet af en masse skønne ny-indkøbte vintage 70er stoffer som bare skriger efter at jeg laver et eller andet lækkert ud af dem.


Men nej - der skal læses, læses, læses - for om 2 uger går det løs og så skal der skrives 2 eksamensopgaver i Pædagogik og KLM ( Kristemdom, Livsoplysning og medborgerskab ), hvis ellers jeg skal gøre mig forhåbninger om at kalde mig folkeskolelærer om 3 år!


Jeg har  SÅ ubegribeligt ondt af mig selv, og synes allerede nu, inden jeg nærmest er gået i gang, at det er alt alt alt for hårdt ved mig - tanken om hvordan det dog skal gå, er da strejfet mig et par gange.. men den skal jeg vist bare lade ligge her..

3 kommentarer:

 1. Held og lykke. Du er færdig om tre år - jeg skulle have været færdig for tre år siden:-) Men pga. barsel og tilbud om arbejde på drømmeskolen er jeg ikke færdig endnu. Men det bliver jeg nok i år. Held og lykke til dig.

  SvarSlet
 2. Hej Christina - tak for din hilsen. Også pøj pøj til dig ikke mindste - håber da du får studiet gjort færdig i år. Jeg ser frem til det bliver min tur i 2013 ( uff, det lyder laaangt ude i fremtiden )

  KH vibeke

  SvarSlet
 3. Sikke mange lærere og lærerstuderende vi er samlet her i blogland:) Jeg føler med dig i forbindelse med eksamenslæsningen. Godt det ER overstået for mit vedkommende. Tænk at det hedder KLM nu - dengang jeg læste bestod faget kun af de to første...hm..er det mon et forsøg på at gøre faget mere moderne!?
  Nåmen håber du er glad for studiet og at tiden flyver, så du er færdig førend du ved af det:)

  Kh. Malene

  SvarSlet