mandag den 5. juli 2010

nyt tapet og 70er stoftil salg

Hej var en tur i KBH og besge en veninde i weekenden. vi hyggede os max og var selvf på rundtur i byens skønne butikker.
I GirlieHurly købte jeg denne skønne ugle som jeg har ledt efter et stykke tid, og de to småblomstrede tapeter/papirstykker. synes de er SÅ skønne!Sjovt nok stødte jeg ind i en anden blogger - Viola som bl.a. laver de skønneste sætterkasser :) Det var lidt sjovt synes jeg!

turen gik også til butik akimbo hvor jeg købte et flotte vintage tapet. hun havde desværre kun 3 meter, men det købte jeg i et ruf :)


Derudover har jeg fået et par nye stoffer hjem - og sælger ud af dem - skriv hvis i er interesseret i at købe. bytter desværre ikke i dene omgang, da jeg nok må erkende at jeg har forkøbt mig på stof-fronten her på det sidste:)

jeg har 4 meter - pris pr. meter 100ppjeg har 2 meter + et pudevår der måler 74x75cm - pris pr. meter 100pphar et stykke på 50x200cm - pris 80pp
grov kvalitet - billede nederst

9 kommentarer:

 1. Det øverste stof og det nederste stof er jeg meget interesseret i! :D Du vil ikke bytte med det? I den byttehandel vi allerede har gang i ;o)

  SvarSlet
 2. Hvis ikke du vil bytte med det nederste, vil jeg gerne købe det :o)

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne købe det til 80´+porto hvis Julia springer fra:-)

  SvarSlet
 4. Åååhhh, det er jo lige det jeg har efterlyst, stof nr. 3...Hvis ikke Julia eller Julie får fingre i det, så vil den her Julia meget, meget gerne købe det! :)

  SvarSlet
 5. hej Julia :)
  jeg har gemt et stykke til dig udover dette.
  har skrevet til dig på mailen!

  Julia--> jeg bytter desværre ikke lige med denne, da jeg har forkøbt mig :)

  KH vibeke

  SvarSlet
 6. Hej Vibeke

  Ja det var sjovt at vi lige så hinanden:) det var hyggeligt. Kostede de små dukker stadig 20 kr?

  Ej jeg må derind snart igen:)

  Hilsner Vicki

  Jeg var også helt vild med de lilla stof så fint.

  SvarSlet
 7. Hej Vibeke

  Tak for det fine stof. Er SÅ glad for vores bytter. Jeg sender din pakke afsted i morgen. Håber du bliver ligeså glad for stoffet som jeg er for dit:)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Hej igen. Jeg har desværre ikke fået nogen mail fra dig. Er dog stadig interesseret i dette også. Du må gerne skrive angående resten af vores bytter (julia-runge@hotmail.com) :o)

  SvarSlet
 9. Har du mere af "4 meter" stoffet tilbage?
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet