onsdag den 7. juli 2010

Tapet søger Æske - hjælp til DIY ??


Jeg har efterhånden en ret så fin samling af tapeter og papirer, men men men må bare erkende at mine kreative evner ikke rigtig lige slår til når det kommer til gør-det-selv kasser/æsker med tapet. jeg kan simpelthen ikke greje den - lidt pinligt, I know :)

Derfor håber jeg der er en derude der kan give mig en udførlig DIY hertil. vi snakker fra klipning af papir til lim m.m.

Jeg ville blive så glad hvis der er en venlig sjæl :)

4 kommentarer:

 1. Hej Vibeke
  Jeg har lavet en lille vejledning med de æsker her for nylig. Du kan prøve at kigge der og se om det kan hjælpe ellers skriver du bare og så vil jeg gerne hjælpe dig:)
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 2. Hej Igen

  Ville lige svarer tilbage efter din kommentar -men det er bare så flot det tapet, det skal du glæde dig til!:)
  Vi har været i Zoo idag og rigtig hygge, så det er dejligt. Er bare lykkelig over der ikke er sket ham noget, puha.

  Jeg kan sende dig nogle billeder af noget af det jeg vil bytte med, men der er måske ikke så meget spændende mere, da der har været MANGE byttehandler i luften:) Men vi tager til jylland imorgen og håber jeg finder noget der. Så venter med at sende en mail med måske nye stoffer og så er du den første:)

  Min mail er vicki-straube@jubii.dk, så kan du engang sende billeder af dit.

  Rigtig god aften

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 3. Hej Vicki.

  ja jeg er altså bare for dum til det med æsker - det er fine nogle billeder, men kan ikke helt finde hoved og hale i rækkefølgen på billederne i collagen!
  det er mere det der med hvordan hjørnerne bliver pæne så papiret ikke sprækker elelr går i stykker, og hvordan jeg får papiret klippet på bedst mulige måde!
  Åh altså :(

  Ku se på billederne på dit indlæg at i da havde en super hyggelig dag i Zoo - vi kører også en tur til Odense som er det tætteste på os her i ommerferien - Håber Sofie synes det er et hit!
  Hvor gammel er din dreng egentlig?
  Min Sofie er 15 mdr!

  Jeg får lige sendt lidt billeder i weekenden - blir nok først søndag aften!

  Go tur til jydeland - det er nu et herligt sted:)

  KH Vibeke

  SvarSlet
 4. Hej Vibeke

  Nej det kan jeg faktisk godt forstå:) det er også et lille billede og har desværre slettet dem igen, men næste gang jeg laver en æske kan jeg sende dig et billede med nye billeder.

  Min Noah er også 15 måneder, de er herlige nu -nu begynder det sjove ik:)Vi har lige været i et slags dyre Zoo her i jylland og det var bare hyggeligt selvom han blev lidt bange for nogle af dyrene - lille mand:)
  Håber I havde en god tur til Odense Zoo, det er så hyggeligt at være afsted.

  Vi kommer først hjem tirsdag aften og så i sommerhus igen onsdag aften, men prøver at nå at sende nogle billeder.

  God sommerdage:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet