onsdag den 11. august 2010

Kampen om hjemmet - minimalisme/futurisme vs. retro/vintage

vs.Herhjemme har vi meget forskellig smag hvad boligindretning indgår. Eller... 

Manden elsker det stilrene, minimalistiske, futuristiske hor alt er nyt og "pænt", hvor jeg såmænd også godt kan lide det klassiske stilrene look, MEN jeg eeeelsker at kombinere det med gamle loppefund, tapet og puder af retro/vintage stof.
Men manden min har meget svært ved at acceptere det - og synes jo i bund og grund heller ikke han skal gå og se på noget i sit hjem som han ikke bryder sig om. Men når jeg nu elsker detså meget så må han jo også give sig lidt ( hvilket han også gør )

men idag mens jeg stod og malede en kommode ind til soveværelset, mente han altså at vores hjem snart lignede noget fra en antik butik...
Griner bare af det, og er jo som sådan glad for at have en mand med mening, men GOD DANM hvor ville jeg nogle gange ønske at han bare lod mig stå for alt hvad der hedder indretning:)

Hvordan er det hjemme hos jer, kæmper i lige så meget?????p.s. har efter laaaange forhandlinger har jeg endelig fået ham overtalt til at få tapet i et indhak i entreen :) yay! nu skal han bare godkende tapetet...tsk tsk tsk!

5 kommentarer:

 1. Åh, hvor jeg dog kender problemet!! Min kæreste og jeg har virkelig kæmpet mange, mange kampe!
  MEN for et år siden flyttede vi i et bindingsværkhus, og så fandt jeg ARGUMENTET: "Jamen skat, sådan et nyt futuristisk møbel passer altså ikke i et 200 år gammelt hus".
  Den køber han overraskende ofte!!! YES!!! Eller også er han bare blevet ligeglad.
  Det ku jo være du kunne bruge sådan et argument en enkelt gang eller to ;-)
  Pøj pøj! Og held og lykke med tapet-forhandlingen :-)

  SvarSlet
 2. Det kender jeg kun alt for godt, jeg er tit mega misundelig på de af mine veninder, som har kærester der bare er ligeglade med indretning... Men ok, synes nu vi har fundet vores helt egen stilmix herhjemme som passer os begge, men ja sikke nogle kampe man nogen gange må tage for tapet, kasser, puder, tæpper og alt mulig andet.
  er spændt på at se hvilket tapet det ender med :o)
  KH Mette

  SvarSlet
 3. Herhjemme er det vist osse mig der sidder på de vilde idéer.. Jesper er nogen gange lidt skepsis, men jeg må indrømme at jeg for det meste fører idéerne ud i livet (når han ikke er hjemme) og aller, aller oftest ender det med at han efter en uges tid indrømmer at han faktisk synes det ser rigtig fedt ud.. Jeg glemmer aldrig hans ansigt da jeg fortalte at jeg ville male vores skænk knaldgul, men nu siger han næsten dagligt at han synes den er SÅ fin! Mænd er slet ikke så farve-forskrækkede som de udgiver sig for at være, de skal bare lige have lidt hjælp fra de kvindelige farve-monstre til at indse det :) Held og lykke med forhandlingerne :)

  SvarSlet
 4. Jeg er så drøn heldig at min mand og jeg er rørende enige, når det kommer til indretning. Faktisk hælder jeg lidt mere til hvidt og behersket farvebrug, hvor han er mere frisk på en masse forskellige farver.
  Kan I ikke lave en aftale om, at han får lov at styre de store, enkle linjer, og du så kan fylde det op med farverigt tilbehør?
  /Ida

  SvarSlet
 5. Hej hej
  Jeg har tagget dig i en blogleg. Håber du vil være med:-)

  SvarSlet