fredag den 13. august 2010

Retrokræs

Mange ting er blevet slæbt med hjem fra diverse loppmarkeder og genbrugsbutikker, MEN denne lille retro kjole er en af mine ALL TIME favoritter :)

 - den er SÅ fin, og så er faven et stort hit, da den er NEON lyserød  ( desværre har linsen ikke helt fanget den rigtige farve )11 kommentarer:

 1. Mums....den er lækker- især i sådan en skøn lille dame.
  tak for din leg- jeg kigger på den senere. har det helt store rengørings/oprydningsflip i gang---ret så hårdt, når det har manglet af tid til det i hundrede år...hahaha
  hva pokker gør man med alt det legetøj, som er samlet sammen gennem køb, foræringer og loppefund. Det koger snart over!!!!så træls
  pigerne kan jo sørme huske enhver lille ting de har- så smid ud, når de ikke er hjemme, virker desværre ikke!!!!hahaha
  ønsker dig en skøn dag
  kh kirsten

  SvarSlet
 2. Den er altså også bare virkelig fin! Ja nogen gange er man altså bare heldig :) og sikke en darling hun er..

  SvarSlet
 3. Normalt er jeg ikke til lyserød (og min store pige er self i den fase..ALT skal helt være lyserødt,så er det godt min nr 2 er i den alder hvor hun bare er glad for at få noget på maor har lavet)
  Men den her er bare sååå cute..elsker strik og hvor falder den bare super sødt..
  kh

  SvarSlet
 4. Hvor er hun bare helt aldeles bedårende skøn!

  SvarSlet
 5. kan jeg godt forstå, den er da også bare for lækker :)

  må indrømme når jeg ser noget af alt de fine børnetøj du syr, så skriger mine æggestokke efter børn. for hold da op nogle lækre ting.
  hvilke mønstre/bøger bruger du?

  Kh Sara

  SvarSlet
 6. Den er da virkelig også kær. Og da er hun sørme også. Kunne ikke lade være med at bemærke den orange stol i baggrunden. Hviken farvekode er det? Den er virkelig fin.

  SvarSlet
 7. Hej alle,

  tak for de fine komplimenter :)

  Stubenfreude---> ja man får samlet en masse gennem årene, og hele huset kan jo ikke være fyldt til randen med legetøj og andet godt til de små. Kan du ikke lave nogle "aftaler" med dem ang, noget af de outdatede legetøj :)
  God fornøjelse med rengøringen idag!

  Michelle---> lyserød er normalt heller ikke mig, men den her er så skrig lyserød at jeg bare måtte eje den!

  Sara--> tusind tak for det, jeg prøvermit bedste selvom jeg ikke er den skarpeste til at sy - men motivationen er der :)
  bruger Elsebeth Günthers bog, og ellers lidt fra nettet og Onion, Stof2000 m.m.
  Deler gerne ud af mønstre, når du en dag får brugfor dem..heh!

  Tine-->Skal lige prøve at tjekke om jeg stadig har malerbøtten, men det var en der allerede var blandet kan jeg huske - fra Sadolin :)


  KH Vibeke

  SvarSlet
 8. Hej Vibeke.

  har tit overvejet at sy noget børne tøj, for mine søskende kan jo altid bruge det, også bare gemme det til jeg en dag skal bruge det. men jeg tror det er nemmere at sy tøj til børn når man selv har et, så ved man nogenlunde med pasform osv. og den del er et helt univers for sig selv, jeg har mønster til den fineste kjole og stof liggende med de kæreste ugler, nok til en lille og stor kjole, men ved ikke om jeg tør begynde at sy, fordi jeg ikke er sikker på str. men det skal nok komme en dag.
  Jeg synes dit børnetøj ser fantastisk ud, så det skal du vist ikke være nervøs for.
  Kh sara

  SvarSlet
 9. En slik kjole hadde jeg da jeg var liten. Og jeg hadde arvet den av min søster, som hadde brukt den på begynnelsen av 70-tallet. Alle skulle hatt en god bestemor som lager slike kjoler. :)

  SvarSlet
 10. Så fin!! Både kjole og lillepige :-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 11. Hej Sara--> tak for komplimenten, man er jo nok altid sin egen værste kritiker:) Synes da bare du skal klø på, hvis lysten og aftagerne i form af niecer:)

  Anna GL--> du har helt ret :)

  SvarSlet