lørdag den 22. oktober 2011

begavet...

... Med STOR hjælp fra verdens bedste mor, fik jeg igår stablet fødselsdag på benene for min dejlige familie. Jeg var passiv det meste af dagen, og kunne fra min faste plads på gulvet, se mine nærmeste piske rundt hele dagen og gøre klar til 17 spisende gæster!

Det var en super hyggelig aften - hvor jeg endnu en gang blev begavet2 stk af de smukke Royal Copenhagen Mega Mussel termokrus.
(billedet er lånt her)


Hele 8 fine Kähler krus i mint, lilla, lyseblå og grøn.
( billedet er lånt her)

Essie neglelak - farve : Very Structured 
(billedet lånt her)


Og ikke nok med det, så kommer der flere gæster i morgen til tøsefødselsdag - hvis ellers ryggen tillader det!
Det er dejligt med lidt lyspunkter disse dage, hvor jeg ellers hænger noget med næbet på grund af den dumme dumme ryg....

5 kommentarer:

 1. tillykke med fødselsdagen...dejligt moar lige kunne træde til. det er helt utroligt som det varmer, når andet er træls. De kære mødre, er noget af det bedste i verden.) håber ryggen snart er i bedring, så du trods alt kan nyde graviditeten lidt.
  6 måneder henne fik jeg en slem bækkenløsning, som resulterede i at jeg de sidste uger inden og efter fødsel kun kunne gå 10 skridt den ene vej og 10 den anden...så jeps, jeg ved du er hårdt ramt.øv altså. god bedring

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig, at have en dejlig familie, der hjælper dig til lyspunkter ! Det er så synd for dig, at du skal have sådan en graviditet!!

  Tanker fra Mia

  SvarSlet
 3. Det er hårdt at skulle holde sig fra at gøre de ting, man gerne vil. Men glæd dig over alle dem, som villigt stiller op og hjælper for din skyld.
  God fornøjelse med endnu en omgang fødselsdag!

  SvarSlet
 4. Sådan skal det være. Fødselaren skal nyde. Lækre gaver du har fået.

  SvarSlet