tirsdag den 18. oktober 2011

Når mor ikke kan være mor.....

Mor er sendt til tælling! Diagnose : tre nederste lændehvirvler og venstre bække led er total fikseret Resultat : total immobil og sengeliggende og ikke eksisterende kone, studerende og ikke mindst MOAR. Det er ikke sjovt hjemme hos og disse dage. Av av sir jeg bare. Og med lillebror i maven kan jeg intet tage mod smerterne. Så lige pt er kiropraktoren og min varmepude mine bedste venner. Men aller værst har min dårlige samvittighed over for Sofie det. Det gør ondt langt ind i hjertet ikke at kunne lege, tumle, danse og kramme som vi plejer. Og hun straffer mig med trodsighed og ignorering. SUK! jeg føler jo at jeg svigter mit allerkæreste, men ryggen siger bare stop! Det bliver 3 lange måneder hvis ikke der er bedring i sigte. Det er frustrerende og jeg føler mig komplet hjælpeløs og afhængig af andre mennesker, og det bryder jeg mig absolut ikke om. Snart kommer mormor med Sofie, hun har hentet hende og så leger de indtil far er hjemme ved 17 tiden. Gudskelov for mormor sir jeg bare!

9 kommentarer:

 1. Årh det lyder ikke rart. Rigtig god bedring med dig! Forhåbentlig varer det ikke graviditeten ud.

  SvarSlet
 2. Åh nej Vibeke!! Jeg føler virkelig med dig! GOD bedring - håber snart du kan komme ovenpå!
  Tanker fra Mia

  SvarSlet
 3. Stakkels dig Vibeke, og stakkels jer alle tre! Øv øv... Håber din kiopraktor kan hjælpe dig, så du meget snart kommer på toppen igen.
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 4. Puha, nej, sådan skal du da forhåbentlig ikke leve de næste 3 mdr.!! Rigtig god bedring!

  SvarSlet
 5. åhhh nej - det er altså rædselsfuldt.. har selv haft rigtig ondt i mit bækken under en af mine graviditeter.. og den dårlige samvitighed er altså grum:-( - men forhåbentlig kommer du på benene igen snart, og hvor er det skønt du har en mor der kan gi en hånd:-)
  Rigtig meget go bedring herfra..

  SvarSlet
 6. Sikke noget møg! Håber der komme bedring, for 3 mdr. er bare lang tid! Har jo selv termin om 2 1/2 mdr. og ville vare total "lost" hvis det var mig... hurra for mormor.

  SvarSlet
 7. Av for den Vibeke! Rigtig god bedring, håber ikke du skal ha' det sådan de næste tre måneder.

  Hurra for Mormor!

  KH Tine

  SvarSlet
 8. Tusind tak for jeres søde kommentarer - de varmer rigtig meget!

  KH Vibeke

  SvarSlet